Årstidens Menuer

December

Snack

“ÆBLEFLÆSK”

Sprødstegt pancetta – Rugbrødchips – Timian

75,-

swooshlineGreen

Forretter

“GRAVAD LAKS”

Ræve sauce – Rugbrød – Rødbede – Peberrod

“AND OG WALDORF”

Røget andebryst -Saltede valnødder – Vindruer – Bladselleri – Sennepscreme

85,-

swooshlineGreen

Hovedretter

“ROSASTEGT ANDEBRYST”

Brun kartoffel – Syltede beder – Andesauce – Jordskok kompot

“RISTET TORSK”

Selleri flap -Grønkål – Smørstegt selleri – Peberrods beurre biane

“BØFFEN”
Rib Eye fra lykkelige kvæg (300g)

Asperges kartofler – sæsons garniture – God sauce

V/Rib eye, tillæg 125,-

swooshlineGreen

Desserter

“HONNINGHJERTE”

Tempereret chokolade – Honningkage – Broken gel på abrikos – kanel is

“RIS ALA MANDE”

Kirsbæris -Syltede kirsebær – Manndeltuille

85,-

“OST´EN”

/OST TILLÆG 25,-

Hertil friskbagt knækbrød – Brændte syltede Figner – Vanilie/Honning Nødder

125,-

1 Hovedret 195,- / 2 Retter 249,- / 3 Retter 299,- / 4 Retter 349,-