Årstidens Menuer

November

Snack

“ÆBLEFLÆSK”

Sprødstegt pancetta – Rugbrødchips – Timian

75,-

swooshlineGreen

Forretter

“SKALDYRS SOUFFL”

Hummerbisque – Tomat – Blomkål – Estragon

“RØGET ANDEBRYST”

Sprøde løg- Syltede svampe- Hasselnødmayo

85,-

swooshlineGreen

Hovedretter

“ROSASTEGT KALVEFILET”

Saltbagt selleri – Selleri puré – Salvie sauce – Syltet beder – Grov kartoffel kompot

“FISKEN”

Bagt kulmule – Syltede jordskokker – Chips – Nøddesauce – Små kartofler

“BØFFEN”
Rib Eye fra lykkelige kvæg (300g)

Asperges kartofler – sæsons garniture – God sauce

V/Rib eye, tillæg 125,-

swooshlineGreen

Desserter

“PÆRE OG HAVTORN”

Karamelliseret pære – Brokengel på havtorn – Pære is – Brændt hvid chokolade

“KAF OG KAGE”

Moccamoussé – Krydderkage – Orangeis – Kanel Tuille

85,-

“OST´EN”

/OST TILLÆG 25,-

Hertil friskbagt knækbrød – Brændte syltede Figner – Vanilie/Honning Nødder

125,-

1 Hovedret 195,- / 2 Retter 249,- / 3 Retter 299,- / 4 Retter 349,-