Årstidens Menuer

Januar

Snack

“BALLOTTINE PÅ TUN”

Dild – Rugbrød – Sauce Tarta

75,-

swooshlineGreen

Forretter

“ANDETERRINE”

Grov Sennep Mayo – Syltet Figner – De Sprødeste Flager

85,-

swooshlineGreen

Hovedretter

“GLASERET OKSE”

Ristet Rosenkål – Oxideret Persillerod – Confiteret Kartoffel

“MENUERSTEGT TORSK”

Syltede Løg Skaller – Ristet Kålpølse – Safran Sauce

“Bøffen”

swooshlineGreen

Desserter og ost

“DRØMMEKAGE””

Kokus – Marengs – Karamel

85,-

Citron Tærte Sød mørdej – Citron – Chokolade Ganache

 “OST`EN”

(OST TILLÆG 25,-)

Hertil friskbagt knækbrød – Brændte sylte Figner
Vanillie/Honning Nødder


125,-

Cremé Brule Fløde – Thahiti Vanilje – Karamelliseret Sukker

1 Hovedret 195,- / 2 Retter 249,- / 3 Retter 299,- / 4 Retter 349,-