Juni

SNACK’EN

“ FYNS MAJS”

Smørdampet Majs – Bacon Granulat Asparges – Syrlig urtedressing

75,-

swooshlineGreen

Forretter

“HOT DUCK”

And – Rabarber – Smørristet Brød – Syltet Agurk – Sød Tomat – Sennepsmayo – Løg i.

85,-

“RREJESALAT.”

Rejer -Salat – Rejechips – Parmasan Chips – Granatæble – Fræk Dressing.

swooshlineGreen

Hovedretter

“GRILLEKØLLEN”

Grillekølle Vendt i Lækkerier – Løg Pur’e – Let Kartoffelkompot – Spæde Gulerødder – Sommerløg – Kroket a Kartoffel – Puffet Svær

“LAKSEN”

Røget Laks – Sød Coleslaw – Syrlig Sauce – Nye Kartfoler Vendt i Urter -Asparges – Parmasan Chips – Nødder – Crudite – Vinegre

“BØFFEN”

300gr. Rip Eye Fra Lykkelige Kvæg

Danske Kartofler – God sauce
(V/Rip eye, tillæg 125,-)

swooshlineGreen

”OST’EME”

Sammensæt Dine Egne Oste – Vælg Imellem:
Tommi – Skimmel – Brie – Port Salut -Gedeost – Rosmarin Timian Ost fra Koen

Desserterne

“RØ’ GRØ’ ME’ FLØ’ ”

Mazzarin – jordbær cremé – chokolade – friske jordbær – tuille på mørdej

“KØLIG ‘ SKÅL”

Koldskål – Knas -Vanilie – Creme -Friske Bær – Flydende Kærlighed

1 Hovedret 195,- / 2 Retter 249 ,- / 3 Retter 299,- / 4Retter 349
VINEMENU FRA 70,- pr Glas