Oktober

Snack

“JOMFRU-TARTELET”

Jomfruhummerstuvning – Gulerod – Svampe

75,-

swooshlineGreen

Forretter

“ANDETERRINEN”

Terrin På Gråand – Grillet Foccacia – Sennepsmayo – Syltet Sølvbeder

“BAGT TORSK”

Variation Af Jerdskokker – Sauce Beurre Blanc – Chips På Hasselnød

85,-

swooshlineGreen

Hovedretter

“GlASERET KALV”

Cremet Kartoffel – Fennikel Syltet Perleløg – Spæde Rødder – Sauce På Kalven

“TORSKEN”

Sauce På Dijon – Peber Bacon – Peberrodstimbale

“BØFFEN”
Rib Eye fra lykkelige kvæg (300g)

Asperges kartofler – sæsons garniture – God sauce

V/Rib eye, tillæg 125,-

swooshlineGreen

Desserter

“BROMBÆRSNITTE”

Brombær Is – Sprød Kiks – Colis På Brombærene – Hvid Chokolade

“TARTE TATIN”

Æble – Vanilje Is – Kanel Tuille – Kage

85,-

“OST´EN”

/OST TILLÆG 25,-

“Vanillie/Honning Nødder”

125,-

Hertil friskbagt knækbrød – Brændte syltede Figner – Vanilie/Honning Nødder