september

Snack

“GRILLET TUN”

Mango chutney – Syltet perleløg – Urter

swooshlineGreen

Forretter

“FARSERET RØDSPÆTTEFILET”

Sprød kugler af skaldyr – Variation af glaskål – Beurre blanc Deri Ørredrogn & persille

“VORES CARPACCIO”

Syltet bøgehatte – Svampecreme – Crouton – Syrnet fløde skilt med grøn olie

swooshlineGreen

Hovedretter

“GRISEN”

Confiteret svinebryst – Braiseret jordskokkekompot – Pommes Fondant – Rødbede – Æblesauce

“DAMPET TORSK”

Selleri i Variation – Sauce Grenoblaise – Asperges kartofler – Friske urter

“BØFFEN”
Rib-eye fra lykkelige kvæg +125kr (300 g)

Sæsonens – Garniture – Danske Kartofler – God Sauce

swooshlineGreen

Desserter

“RABARBEREN”

Rabarber is – Sprød kiks – Syltede Rabarber

“CHOKOLADESYMPHONI””

Fyldt Chokolade Kugle – Kahlua – Terrin på Chokolade – Karamel

“OST´EN”
Udvælg dine oste fra vognen (25kr stk)

Hertil friskbagt knækbrød – Brændte syltede Figner – Vanilie/Honning Nødder