Snack
“GRILLET TUN”
Mango chutney – Syltet perleløg – Urter
Forretter
“FARSERET RØDSPÆTTEFILET”
Sprød kugler af skaldyr – Variation af glaskål – Beurre blanc Deri Ørredrogn & persille
“VORES CARPACCIO”
Syltet bøgehatte – Svampecreme – Crouton – Syrnet fløde skilt med grøn olie
Hovedretter
“GRISEN”
Confiteret svinebryst – Braiseret jordskokkekompot – Pommes Fondant – Rødbede – Æblesauce
“DAMPET TORSK”
Selleri i Variation – Sauce Grenoblaise – Asperges kartofler – Friske urter
“BØFFEN”
Rib-eye fra lykkelige kvæg +125kr (300 g)
Sæsonens – Garniture – Danske Kartofler – God Sauce
Desserter
“RABARBEREN”
Rabarber is – Sprød kiks – Syltede Rabarber
“CHOKOLADESYMPHONI””
Fyldt Chokolade Kugle – Kahlua – Terrin på Chokolade – Karamel
“OST´EN”
Udvælg dine oste fra vognen (25kr stk)
Hertil friskbagt knækbrød – Brændte syltede Figner – Vanilie/Honning Nødder