Årstidens Menuer

juni

Snack

“KRUSTADER & SKALDYR”

Æble – Dild – Agurk

swooshlineGreen

Forretter

“MAKREL I TOMAT”

Letrøget Fynsk Makrel – Tomatsalat – Mayo på Tomat – Syltet Løg

“HØNSESALAT”

Økologisk Kylling – Karry Mayo – Grønne Jordbær – Syltet Asparges – Sprødt Rugbrød

swooshlineGreen

Hovedretter

“SOMMERGRIS”

Hvide Asparges – Blomkål – Danske Kartofler – Sauce På Lys Øl

“GRILLET LAKS”

Danske Kartofler – Hvide Asparges – Sommerløg – Sukkerærter – Sauce Nage

“BØFFEN”
Rib-eye fra lykkelige kvæg +125kr (300 g)

Sæsonens – Garniture – Danske Kartofler – God Sauce

swooshlineGreen

Desserter

“KOLDSKÅL”

Syltet Jordbær – Cremet Koldskål – Jordbær Creme – Kammerjunker

“STUDENTERBRØD”

Chokolade Garnache – Kiks – Hindbær

“OST´EN”
Udvælg dine oste fra vognen (25kr stk)

Hertil friskbagt knækbrød – Brændte syltede Figner – Vanilie/Honning Nødder

1 Hovedret 195,- / 2 Retter 249,- / 3 Retter 299,- / 4 Retter 349,-