Årstidens Menuer

august

Snack

“SVAMPERAGOUT”

Syltet Cherrytomater – Smørristet Brød – Timian

swooshlineGreen

Forretter

“LAKS PÅ GRILL”

Syltet Hvide Asparges – Kapers i Brunet Smør – Puré På Gulerod

“TERRIN PÅ FYNSK GRISSEBASSE”

Grillet, Syltet Skole Agurk – Chips På Danske Karfler – Let Røget Mayo

swooshlineGreen

Hovedretter

“KALV I BROWN ALE”

Grillet Blomkål – Kompot På Fynske Kartofler – Syltet Beder i Rosmarin – Hyben Sauce

“FISH´N CHIPS”

Paneret Rødspætte – Kartoffel Kroket – Mayo På Citron

“BØFFEN”
Rib-eye fra lykkelige kvæg +125kr (300 g)

Sæsonens – Garniture – Danske Kartofler – God Sauce

swooshlineGreen

Desserter

“KÆMPE ESKIMO”

Solbær Is – Colis På Solbær – Mørk Chokolade – Vanilie Is

“KAFFE & KAGE””

Mousse På Arabicabønner – Krydret kage – Is På Orange

“OST´EN”
Udvælg dine oste fra vognen (25kr stk)

Hertil friskbagt knækbrød – Brændte syltede Figner – Vanilie/Honning Nødder

1 Hovedret 195,- / 2 Retter 249,- / 3 Retter 299,- / 4 Retter 349,-